Stacks Image 343

Over Verwer & Janssen

Zelfstandig vermogensbeheer en bankieren: een wereld van verschil

Verwer & Janssen Vermogensmanagement is een zelfstandig vermogensbeheerder opgericht in 2003. In Nederland zijn zo’n 120 zelfstandig vermogensbeheerders actief, meestal ondernemingen met minder dan tien werknemers. De zelfstandig vermogensbeheerder verhoudt zich tot vermogensbeheerafdelingen bij (private) banken als de boetiek tot een warenhuis. Een wereld van verschil.

Onafhankelijk

De zelfstandig vermogensbeheerder specialiseert zich in het beheren en beleggen van vermogens en voert geen eigen rentebeleid. Uw geld staat niet op de balans bij de zelfstandig vermogensbeheerder, maar op uw eigen naam bij een depotbank naar keuze. Daardoor is de zelfstandig vermogensbeheerder werkelijk onafhankelijk.

Snel en slagvaardig

De zelfstandig vermogensbeheerder beheert vermogens. Punt. Een private bank biedt naast vermogensbeheer een breed scala van eigen producten (sparen, lenen, hypotheken), waarin het rentebeleid van de bank een cruciale rol speelt. Dit ‘assortiment’ van de private bank leidt vaak tot trage besluitvorming en hoge kosten van het operationele apparaat, waar de vermogensbeheerder slagvaardig en snel kan opereren.

Individuele benadering

Bij de private bank moet een grote diverse groep cliënten het doen met een eenvormig beleid. Wij kennen onze klanten persoonlijk en weten waar hun voorkeuren naar uitgaan. Wij bieden individuele portefeuilles.  

Meer weten? Stel ons uw vraag!

 ADRES
Roosendaal
Brugstraat 88
4701 LL Roosendaal

Hulst
Steensedijk 10
4561 GM Hulst
 CONTACT
Roosendaal / Hulst
T 00-31 (0) 165 572 900
info@vermogensmanagers.nl


Copyright: Verwer & Janssen - Powered by: www.webcompact.nl