Stacks Image 373

Ons team

Het team van Verwer en Janssen stelt zich graag aan u voor. Klik op één van onderstaande namen om meer over de betreffende persoon te lezen.

Evert Verwer

Algemeen directeur /
senior vermogensbeheerder

Drs. ing. Walter Janssen RBA

Operationeel directeur /
senior vermogensbeheerder

mr. Johan van Sprundel

Financieel directeur 

Liesbeth van Herk

Directeur Compliance

Roger van Jaarsveld

Senior vermogensbeheerder 

Marcel Boone

Senior vermogensbeheerder 

Dirk Spaander

Senior vermogensbeheerder 
Mobiel: 06 53108868

Karin Aers

Senior vermogensbeheerder/
accountmanager

Marion van Etten

Administratief medewerkster

Mandy Wolst

Commerciële ondersteuning/ secretariaat 

Judith van Tienen-van Hecke

Commerciële ondersteuning/ secretariaat 

Adriënne Suijkerbuijk

Commerciële ondersteuning/ secretariaat 

Adriaan van der Peijl

Commercieel directeur /
senior vermogensbeheerder 

Evert Verwer

Algemeen en operationeel directeur / senior vermogensbeheerder

Sinds 1985 is Evert al werkzaam als vermogensadviseur en vermogensbeheerder bij verschillende grootbanken waaronder NCB Bank, Rabobank, ABN AMRO. In 1997 werd hij Hoofd Beleggen ING Zeeland. Na 5 jaar voor ING te hebben gewerkt op de afdeling Private Banking maakte hij samen met Walter Janssen en Johan van Sprundel in 2002 de overstap naar een eigen vermogensbeheerbedrijf.

In zijn vrije tijd is Evert al sinds 1989 actief als tonproater in zijn woonplaats Hulst. Tevens is hij sinds die tijd ook actief als penningmeester van deze stichting. Ook is hij mede grondlegger van de oudste Zeeuwse zaalvoetbalvereniging (sinds 1980) waar hij op dit moment nog actief is als coach van het eerste team en voorzitter van deze vereniging (ZVV Hulst). Evert leeft samen met vriendin Vicky en heeft 3 kinderen en 3 pluskinderen.

Drs. Ing. Walter Janssen

Commercieel directeur / senior vermogensbeheerder

Na het afronden van zijn Universitaire opleiding bedrijfskunde is Walter gestart bij de Rabobank als beleggingsadviseur. Hierna werd de overstap gemaakt als vermogensbeheerder bij ING Bank.
Ondertussen rondde hij de opleiding tot Beleggingsanalist af aan de Universiteit van Amsterdam.
Na een tiental jaar werkzaam te zijn geweest bij de genoemde grootbanken, richtte Walter samen met Evert Verwer en Johan van Sprundel het bedrijf Verwer & Janssen Vermogensmanagement op.

Zijn spaarzame vrije tijd brengt Walter graag door met sporten en het leggen van een kaartje.

Mr. Johan van Sprundel

Financieel directeur

Na het afronden van zijn fiscaal juridische opleiding aan de Universiteit van Tilburg is Johan jarenlang verbonden geweest als partner bij Van Oers accountants. Op 1 januari 2000 heeft hij zijn deel in dat kantoor overgedragen en heeft zich daarna bekwaamd als informel investor. In een periode van ruim 20 jaar is hij mede eigenaar geworden van een aantal vennootschappen.
In zijn vrije tijd beoefent Johan diverse sporten. Zo is hij een fanatiek tennisser en houdt hij van fitness en biljarten. Daarnaast vindt hij nog tijd voor een andere hobby: de kleinkinderen.

Drs. Liesbeth van Herk

Compliance directeur

Liesbeth studeerde Algemene Economie aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Na haar afstuderen werkte zij als management consultant bij de Generale Bank, later Fortis en vervolgens als Change Manager bij Banque Artesia Nederland. In 2009 startte Liesbeth samen met haar oud-collega Dirk Spaander hun eigen bedrijf HENS vermogensbeheer waar zij het toezicht voor haar rekening nam. Begin 2019 ging Hens op in Verwer & Janssen Vermogensmanagement en sindsdien houdt Liesbeth toezicht op de integriteit van onze activiteiten en de effectiviteit van onze procedures.
Naast haar werk houdt Liesbeth van tuinieren, koken en lezen.

Roger van Jaarsveld

Commercieel directeur / senior vermogensbeheerder

Roger startte na het afronden van de HEAO opleiding commerciële economie als trainee bij de ABN-AMRO Bank, om daar vervolgens door te groeien naar beleggingsadviseur. Meer dan twintig jaar werkte Roger bij de ABN-AMRO Bank. Daarvan was hij een groot deel senior accountmanager Institutionele Beleggers bij de afdeling Private Banking Zuid Nederland.
Daarnaast vervulde Roger jarenlang de rol van gastdocent voor de Vereniging Effecten Bezitters (VEB) en was hij lid van de examencommissie voor de Federatie Financiële Planners.
Sinds 2005 trad Roger toe als partner bij VIP Vermogensbeheer en vanaf 1 januari 2018 vervult hij binnen Verwer & Janssen de rol van operationeel directeur.
In zijn vrije tijd houdt Roger zich samen met zijn vrouw graag bezig met golf en reizen naar de Languedoc.

Marcel Boone

Senior vermogensbeheerder

In 1998 is Marcel direct vanuit de HEAO begonnen in het bankwezen als beleggingsadviseur. Binnen een aantal banken, waaronder Rabobank, ING en ABN Amro MeesPierson heeft hij deze functie uitgeoefend. Na de bankencrisis in 2008 heeft Marcel ervoor gekozen om zijn functie uit te oefenen bij een onafhankelijke vermogensbeheerder, en sinds 2014 bij Verwer en Janssen Vermogensmanagement. Naast het dagelijks uitvoeren van het vermogensbeheer voor zijn cliënten, voert Marcel ook de regie over de online dienstverlening van Verwer en Janssen (VenJ-online), wat hij in 2016 heeft opgezet.

Naast de financiële wereld, gaat de interesse van Marcel onder andere uit naar muziek (het bespelen van de piano en gitaar) en de wereld van de wijn. Verdere hobby’s zijn wandelen met de honden, tennis en af en toe eens lekker koken, onder het genot van een goed glas rood of wit.

Dirk Spaander

Senior vermogensbeheerder

Dirk deed zijn eerste beleggingen - met succes - voor zijn vader. Vanaf het begin fascineerde het hem dat je door goed je verstand te gebruiken, veel te lezen en verbanden te leggen geld kon verdienen. Toen al dacht Dirk graag na over actuele gebeurtenissen en de invloed daarvan op bedrijven en sectoren. Een carrière in de beleggingswereld was dan ook een logische keus.

Dirk startte in 1987 als beleggingsadviseur bij Credit Lyonnais Bank waar hij in 1994 directeur werd van een regionaal effectenteam. In 2009 sloot hij z’n carrière in loondienst af als teamleader private banking bij GE Artesia. Een eigen bedrijf, HENS, was een vanzelfsprekende nieuwe stap. Na 10 jaar HENS kwam hij in 2019 in contact met Verwer & Janssen die net zoals hijzelf het cliëntenbelang voorop had staan. Vanaf 1 januari 2020 doet Dirk daar met plezier z’n werk.

In zijn vrije tijd ontspant Dirk graag op het water. Na zo’n dag op het water met zijn twee kinderen, vrienden of collega’s ontsteekt hij vaak de barbecue voor lekker eten en een goed glas wijn.

Karin Aers

Senior vermogensbeheerder / accountmanager

Met maar liefst ruim 30 jaar ervaring binnen de bancaire sector in Nederland (ABN AMRO en ING) en in Luxemburg (ING), waarin zij werkzaam was op het gebied van Private Banking diensten, zowel nationaal als internationaal, heeft Karin in april 2017 gekozen om haar cliënten op een onpartijdige wijze te adviseren en begeleiden via Verwer & Janssen.

Marion van Etten

Administratief medewerkster

Marion heeft ruim 20 jaar ervaring als administratief medewerkster bij een accountskantoor. Sinds de start van Verwer & Janssen Vermogensmanagement in 2003 werkt zij voor dit bedrijf als administratief medewerkster.

In haar vrije tijd brengt zij haar tijd graag door met haar gezin. Ze houdt van een spelletje badminton en gezelschapsspellen komen ook vaak op tafel.

Mandy Wolst

Commerciële ondersteuning / secretariaat

Mandy is na haar studie Commercieel Medewerker Bank- en Verzekeringswezen al ruim 9 jaar werkzaam in de financiële sector. Zij heeft als commerciële ondersteuning gewerkt voor SNS Bank en Van Lanschot Bankiers.
Sinds 1 november 2013 is zij bij Verwer & Janssen in dienst getreden als commerciële ondersteuning.

In haar vrije tijd geniet ze van het gezelschap van haar gezin, familie en vrienden en maakt ze graag uitstapjes, bijvoorbeeld naar de kust. Daarnaast houdt ze van tennissen en is ze vaak op het voetbalveld te vinden om haar kinderen aan te moedigen.

Judith van Tienen-van Hecke

Commerciële ondersteuning / secretariaat

Judith is ruim 34 jaar werkzaam geweest voor ABNAMRO Bank in diverse functies. Sinds augustus 2022 werkt zij als Commercieel Ondersteuner voor Verwer en Janssen. In haar vrije tijd gaat ze graag een weekend weg met man Walter en/of dochter Fleur; uit eten of gezellig borrelen met familie of vrienden. Daarnaast geniet ze ervan om in de buitenlucht te sporten of wandelen. Thuis koken voor gezin of vrienden behoort tevens tot de favoriete bezigheden. In de zomer is ze, tijdens toernooien, regelmatig te vinden als vrijwilligster op de plaatselijke tennisbaan.

Adriënne Suijkerbuijk

Commerciële ondersteuning / secretariaat

Adriënne is als schoolverlater in 1988 gestart met werken bij Rabobank Ossendrecht-Putte. Gedurende deze loopbaan gewerkt in diverse functies. Sinds 1998 altijd in belegging gerelateerde functies met als uitdaging de administratie van een aparte beleggingsafdeling in Putte op te starten en vorm te geven. Door fusie en gewijzigde dienstverlening in juli 2015 de Rabobank organisatie weloverwogen verlaten. Na een uitstapje bij een ANWB Rijschool deed begin 2020 de kans zich voor weer terug te keren bij een beursgenootschap in Antwerpen als medewerker trading. Na al die jaren weer een mooie uitdaging, terug in het beleggingswereldje en werken in haar buurland. Een mooie ervaring welke helaas in oktober 2022 noodgedwongen eindigde.
Samen met een collega snel de kans gekregen om bij Verwer en Janssen te starten als Commercieel Ondersteuner. Het was een heel warm welkom waardoor ze zich direct thuis voelde en snel de werkzaamheden eigen kon maken. Een mooi vervolg op haar vorige functies.

Veel van haar vrije tijd besteed ze aan haar grote hobby tafeltennissen. Als secretaris, trainer, coach en voorzitter van diverse commissies heel nauw betrokken bij tafeltennisvereniging Hotak’68 in Hoogerheide. Daarnaast probeert ze wekelijks ook een balletje te slaan. Op haar wekelijkse vrije dag past ze ’s middags op haar neefjes. Op de school van haar neefjes is ze penningmeester en secretaris van de Oudervereniging. Naast werken, huishouden, oppassen en alle vrijwilligers taken probeert ze in de overige tijd samen met Roald leuke dingen te doen, te lezen, te wandelen, te fietsen en haar voorraad Jan van Haasteren puzzels te leggen. Al met al: tijd te kort.

Adriaan van der Peijl

Commercieel directeur / senior vermogensbeheerder

Adriaan startte zijn carrière in 1987 bij de Rabobank als beleggingsadviseur en stond aan de wieg van de afdeling vermogensbeheer aldaar. In 2003 nam hij na diverse carrière stappen afscheid als managing director Private Banking om vervolgens als directeur Vermogensbeheer een tweetal zelfstandige beheerders in Amsterdam op te zetten en uit te bouwen. In 2014 werd hij door de aandeelhouders van een Antwerpse vermogensbeheerder gevraagd om dit nogmaals neer te zetten voor hun gewenste uitbreiding naar Nederland en maakte zodoende de overstap naar het buitenland. Eind 2022 besluit hij om terug te keren naar zijn roots en is de cirkel rond als hij zich aansluit bij Verwer & Janssen.
Daarnaast was hij in het recente verleden ook vakdocent en schreef Adriaan artikelen voor het vakblad van onder andere de Vereniging Effecten Bezitters (VEB) en Elsevier. Tevens is hij als commissaris actief bij een aantal bedrijven.

In zijn vrije tijd houdt Adriaan zich graag samen met zijn vrouw bezig met (culinaire) uitjes en reizen.

Meer weten? Stel ons uw vraag!

 ADRES
Roosendaal
Brugstraat 88
4701 LL Roosendaal

Hulst
Steensedijk 10
4561 GM Hulst
 CONTACT
Roosendaal / Hulst
T 00-31 (0) 165 572 900
info@vermogensmanagers.nl


Copyright: Verwer & Janssen - Powered by: www.webcompact.nl